Force India on paljastanut kuuluvansa siihen markkinasegmenttiin, joka ei ole kokenut kannattavaksi vaihtaa uusimpaan Windows-käyttöjärjestelmään.

IT-pomo Adrian Collinson kertoi brittiläiselle Computing-sivustolle, että tallin operaatiot niin tehtaalla kuin radallakin toimivat pääosin Windowsilla. Poikkeuksena tähän ovat virtauslaskentaan liittyvät tietokoneet, jotka toimivat Linux-ympäristössä.

– Syytä vaihtaa Windows 8:aan ei ole tällä hetkellä ollenkaan; Windows 7 on erittäin hyvä alusta, Collinson sanoi.

– Microsoftin käyttiksissä tuppaa näkemään onnistumisia ja epäonnistumisia. Tiedän, että Windows 8.1 on tulossa ulos pian, mutta siitäkin huolimatta he näyttävät tehneen dramaattisen loikan, johon ei parhaalla tahdollakaan voinut kuvitella monien käyttäjien olevan vielä valmis.

Mies kuitenkin lisäsi, että uusin Windows ei ole alkuunkaan huono, se ei vain ole riittävän paljon edeltäjäänsä parempi. Ongelmana käyttäjille on ensisijaisesti uuden ulkoasun opettelu, IT-pomo selittää.

– Se ei tarjoa riittävän vetoavia syitä vaihtaa siihen. Tiedän, että se on pohjimmiltaan parempi käyttöjärjestelmä kuin Windows 7, mutta ei tarpeeksi suuri askel, jotta se korvaisi mielipahan, joka väistämättä seuraa käyttöliittymän muutoksesta.