Toro Rosson Jean-Eric Vergne teki Kanadan GP:ssä vaikutuksen uransa parhaalla tuloksella, kuudennella sijalla Red Bullin tallipäällikköön, Christian Horneriin.

Alkukaudesta vaikutti siltä, että Vergnen tallikaverilla Daniel Ricciardolla olisi hienoinen niskalenkki ranskalaisesta, mikä näkyi myös väistämättä huhuina noususta energiajuomakonserni Red Bullin päätalliin.

Horner sanoo, että kaksikko taistelee – ja kehittyy – tällä hetkellä hyvin tasaveroisesti.

– [Vergne] ajoi erittäin vahvasti viime viikonloppuna. Hän suoriutui hyvin aika-ajoista ja kisasta, joten se oli ansaittua, Horner sanoi Autosportin mukaan.

– He molemmat ovat erittäin kyvykkäitä kuljettajia ja puskevat toisiaan. He melkein vuorottelevat eri viikonloppuna ja on hienoa nähdä nuorten lahjakkuuksien alkavan kukoistaa.

Tallipäällikkö lisäsi, että on vielä liian aikaista sanoa, onko kumpikaan heistä kuitenkaan valmis nousemaan Red Bull -tallin Mark Webberin tilalle, mikäli aussi ei jatka tallissa.

– Päätös siitä on liian aikainen, mutta meillä on heistä kaikki tarpeellinen tieto työskennellessämme heidän kanssaan ja seuratessamme heitä tarkasti. On hienoa nähdä se kehitys, jota he käyvät läpi.