Williams-talli ennakoi ensi viikonlopun kisan tarjoavan mahdollisuuden parantaa tuloksia alkukauden pettymysten jälkeen.

Tekniikkapomo Mike Coughlan arvioi, että raskaat rataolosuhteet Bahrainissa antavat edun tallille verrattuna aiempiin kisoihin.

– Bahrain on rata, jossa on tiettyjä ominaisuuksia, jotka ovat haaste talleille. Se on kova rata jarruille, joten jarrujen kuluminen tulee olemaan yksi tekijä. Se on myös kova rata takarenkaille ja ilman lämpötila on korkea, Coughlan listaa.

– Vaikkakaan automme kilpailukyky ei ole niin hyvä kuin toivoisimme, uskomme olevamme entistä kilpailykykyisempiä Bahrainissa näiden tekijöiden vuoksi.

– Moottoreiden kannalta kyseessä on korkeatehoinen rata, jossa ensiarvoista on suoranopeus. Renaultin pitäisi olla vankka tällaisella radalla.

Tekniikkapomo kiitti vielä erikseen Valtteri Bottasta, jonka alkukausi on ollut lupauksia antava.

– On ollut pettymys, että emme ole saaneet pisteitä ensimmäisissä kolmessa kisassa, mutta voimme olla iloisia siitä, että Valtteri on pystynyt tuomaan autonsa kotiin jokaisessa kisassa tähän mennessä erittäin vahvoilla suorituksilla.