Valtteri Bottas odottaa ajavansa kisakuljettajana Williams-tallissa 2013. Viimeisimpinä viikkoina asian tiimoilta on alkanut kuulua kiihtyvällä tahdilla lupaavia kommentteja tallin suunnalta.

– Minusta olen osoittanut nopeuteni ja todella, todella toivon, että saan sen. Kukapa ei haluaisi ajaa kilpaa? Williams olisi tietenkin ihanteellinen paikka, mutta päätös on tallista kiinni, emmekä tiedä vielä mitä tulee tapahtumaan, Bottas sanoi Sky Sportsille.

– Olen valmis ensimmäiseen kisaani. Nykyisin nuorilla kuljettajilla on sikäli hyvin vaikeaa, että testausmahdollisuuksia ei ole yhtä paljon kuin ennen vanhaan, joten mahdollisuudet on käytettävä parhaalla mahdollisella tavalla joka kerta kun on autossa.

Jos mahdollisuus avautuisi vaikkapa jo ennen kuluvan kauden loppua, Bottas olisi valmis.

– Jos saisin mahdollisuuden kisaan, käyttäisin sen.

Voit katsoa englannin kielisen haastattelun tästä.