FIA, formula ykkösten kaupallisten oikeuksien omistaja sekä tallit ovat tavanneet Pariisissa eilen ja edistyneet uuden sarjan perussopimuksen, eli Concorden, viimeistelyssa. Uuden sopimuksen on tarkoitus kattaa vuodet 2013-2020.

– Rakentavassa tapaamisessa Jean Todt, FIA:n puheenjohtaja, yhteistyössä Bernie Ecclestonen, kaupallisten oikeuksien omistajan, kanssa on esittänyt kaikille F1-tallipäälliköille uuden hallintorakenteen, sisältäen Concorde-sopimuksen uudet osallistumisehdot, alkaen vuodesta 2013, FIA tiedottaa.

– Kaikkia kokouksen osallistujia kannustettiin selkeyttämään sitä, kuinka uusi rakenne toimii vuodesta 2013 eteenpäin, minkä tuloksena syntyi hedelmällinen ja hyödyllinen väittely.

– Tärkeä askel on tänään [maanantaina] otettu myös F1-sarjan tulevaisuuden turvaamisessa, minkä pitäisi johtaa tulevina viikkoina lopulliseen ratkaisuun FIA:n, kaupallisten oikeuksien omistajan sekä tallien välillä.