Tallipäällikkö Luis Perez-Sala kertoo saksalaiselle Motorsport-Totalille, että HRT ei ole yhäkään allekirjoittanut Concorde-sopimusta. Espanjalaisen mukaan ehdoista neuvotellaan yhä Bernie Ecclestonen kanssa, joka pyrkii tarjoamaan tallille riittävät edellytykset jatkaa sarjassa.

HRT-pomo kuitenkin vakuuttaa, että hän ei näe syytä, miksi madridilaistiimi ei jatkaisi haastavasta taloustilanteesta huolimatta.

– Meille on selvää, että tulemme pysymään mukana ja ajamaan kilpaa. Me emme aio jättäytyä pois neljän tai viiden kisan jälkeen. Me ottamme osaa mestaruussarjaan.

Tuleva auto on – niin kuin tässä vaiheessa vuotta pitääkin – työn alla, mutta kuten F112, kilpurissa ei tule olemaan suuria muutoksia verrattuna edeltäjäänsä.

– Me työskentelemme uuden auton kanssa. Se tulee olemaan erilainen, mutta ei paljon, koska haluamme pitää nykyisen alustan, moottorin ja vaihteiston.

– Aeropaketti sekä tietyt auton osa-alueet, kuten jäähdytysjärjestelmä ja jarrukanavat, optimoidaan. Mutta haluamme pitää auton pohjan, tallipäällikkö sanoi.