Sebastian Vettel ei halua kommentoida Ferrarin pääjohtajan, Luca di Montezemolon, taannoin antamia myönteisiä kommentteja saksalaisesta. Vettel kertoo Singaporen kisan alla olevansa täysin tyytäväinen paikkaansa Red Bull -tallissa.

25-vuotias totesi kuitenkin, että periaatteessa hänellä ei olisi mitään Fernando Alonson rinnalla ajamista vastaan.

– Minä en pelkää ajaa Fernandoa vastaan samassa tallissa, koska lopulta on hyväksi tallille jos sillä on kaksi hyvää kuljettajaa, mikä on puolestaan hyväksi myös itselleni, koska haaste on kova, Vettel sanoi Auto Bild -lehdelle.

Kehuistaan huolimatta Vettel ei ole valmis uskomaan, että sarjan kärkimies todella saavuttaa auton suorituskykypotentiaalista paljon suuremman osan kuin muut kuljettajat, kuten tällä kaudella yleinen käsitys on ollut.

– Hänen autonsa ei ole niin huono kuin kaikki sanovat. Vain alkukaudella hän oli kilpailukyvyttömässä asemassa, Vettel arvioi.

– Hän on ollut vahva kaikissa olosuhteissa ja erittäin luotettava, minkä vuoksi Alonso-Ferrari -paketti on ollut vahvin tähän mennessä.