Daily Mail -lehden tietojen mukaan Lewis Hamiltonin siirtyminen Mercedes-talliin ensi kaudeksi on vähintään yhtä todennäköistä kuin pysyminen nykyisessä pestissään.

Lehden tietojen mukaan McLarenin mahdollisuudet pitää Hamilton myös ensi kaudella tallissa ”eivät ole paremmat kuin 50-50”.

Mercedeksellä on valttikortteja. Ensinnäkin työskentely strategiaguru Ross Brawnin kanssa tallin ykköskuljettajana vetoaa Hamiltoniin. Toisaalta brackeylaistallin tarjoama sopimus bonuksineen nostaisi hänen korvauksensa jopa £60 miljoonaan (tämän päivän kurssilla noin €75miljoonaa) kolmen vuoden aikana.

McLarenin tarjoama korvaus sen sijaan on lehden tietojen mukaan vähemmän kuin hänen nykyinen £15 miljoonan vuosipalkkansa.

– Tietojen mukaan 2008 maailmanmestari on järkyttynyt McLarenin haluttomuudesta tarjota vähintäänkin nykyisenlainen palkka, lehti kirjoittaa.

– Hamiltonin ymmärretään olevan vakuuttunut, että Brawnin johtamana ja yhden maailman suurimman autovalmistajan tukemana hän voi toteuttaa unelmansa Ayrton Sennan kolmen mestaruuden toistamisesta.