Valtteri Bottas kertoo jälleen, että paikka Williams-tallin kisakuljettajana on tavoitteissa 2013. Kolmoskuski ei kuitenkaan sulje pois sen enempää aiempaa kuin myöhäisempääkään GP-debyyttiä.

– Haluaisin kisapaikan formula ykkösissä. Se on seuraava tavoitteeni. Olen varmastikin valmis ensi kaudella tai vaikka heti, jos joku kysyisi minua ajamaan kisassa. Tekisin sen varmasti, Bottas sanoi Autosportin haastattelussa.

– Mutta joka kerta kun ajan, opin lisää ja kehityn paremmaksi. Tietenkin jossain vaiheessa ensimmäinen kisa on kuitenkin ajettava.

Vuoden tauko kilpa-ajosta ei ole vielä kriittinen, nastolalainen sanoo.

– Ikävöin kisaamista koska olen tehnyt sitä koko elämäni, mutta yksi vuosi on varmaankin ihan okei. Päällimmäinen tavoitteemme on kisapaikka, mutta jos emme saa sitä, sitten meidän on jatkettava ajamista. Minulla on aikaa. Olen 22-vuotias ja ihanteellista on pysyä täällä.