Fernando Alonso on jälleen vastannut fanien kysymyksiin, joita hänelle on esitetty yhteisömedioissa. Karnaplosky halusi tietää, että tulkitseeko espanjalainen itsensä maksukuskiksi ottaen huomioon Santander-pankin sponsorirahat, joiden on arvioitu olevan € 40 miljoonaa kaudessa.

– Olen erittäin ylpeä tuesta, jota ole saanut kaikilta sponsoreiltani, jotka ovat olleet kanssani viimeisten vuosien aikana, Alonso vastasi.

– Tämä on laji, joka vaatii erittäin korkeita budjetteja ja kuljettajilta vaaditaan paljon enemmän kuin vain nopeutta ratin takana. Vuosien aikana olen ollut osallisena yli 30 televisiomainoksessa, olen tehnyt konferensseja, osallistunut asiakastapaamisiin sekä tapaamisiin työntekijöiden ja sponsoreiden kanssa.

– F1:ssä tyhjästä ei nyhjästä mitään ja kuljettajat edustavat tallin ja sen sponsoreiden imagoa. Mitä paremmat sponsorit, sitä parempi talli. Onneksi vuosi toisensa jälkeen sponsorit jatkavat kiinnostustaan lajiin ja siinä osallisena oleviin talleihin.

– Maksaminen ajamisesta on eri asia kuin maksun saaminen ajamisesta, vai mitä?