Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner uskoo, että seuraava osakilpailu Kanadassa tulee olemaan vähintäänkin yhtä vaikea ennakoida kuin edelliset. Horner mainitsee vahvoina talleina peräti kuusi kilpailijaa.

– Toivottavasti pystymme optimoimaan automme, sillä muut tallit tulevat olemaan nopeita: Ferrari, Mercedes, McLaren, Lotus sekä myös Sauber ja Williams. On paljon autoja, joilla on mahdollisuus, Horner sanoi Sky Sportsin videidussa haastattelussa.

– Toivottavasti voimme maksimoida mahdollisuutemme ja saada vahvan viikonlopun.

Red Bull -pomo sanoi, että kaudella kokonaisuudessaan mestari tulee olemaan se, joka pystyy maksimoimaan päivän kuntonsa.

– Jos on mahdollista saada neljäs tila, se pitää ottaa ja jos on mahdollista voittaa, pitää voittaa. Tämä 20 kilpailun mittainen mestaruussarja ei tule jäämään kiinni vain voitoista, vaan myös matalammista sijoista palkintokorokkeen ulkopuolella.