Kaudelle 2014 suunniteltu uudistus, joka muuttaa F1-autojen moottorit V6-tyyppisiksi, sekä iskutilavuudeltaan nykyistä pienemmiksi, on saanut kritiikkiä paitsi Bernie Ecclestonelta, myös faneilta.

Teknisen muutoksen voimaan tullessa uutena moottoritoimittajana aloittava PURE vannoo, että mitään huolestumisen aihetta ei ole.

– Jos kuunteli hybridiautojen voimansiirtokokonaisuuksia Le Mansissa, minusta ne kuulostivat fantastisilta, toimitusjohtaja Craig Pollock sanoo GPUpdate.netille.

– Ne kuulostivat ihan avaruusaluksilta. Luulisin, että F1-moottorit tulevat olemaan vielä vaikuttavampia. Ääni tulee olemaan mahtava – erilainen, kyllä, mutta sellaista on elämä ja elämä jatkuu.

– Olen täysin samaa mieltä Bernie Ecclestonen kanssa siitä, että kilpa-auton tulee kuulostaa kilpa-autolta, mutta tulevaisuuden kilpa-autot eivät tule kuulostamaan samalta kuin menneisyyden V-kasit. Kukaan ei tiedä miltä ne tulevat tarkalleen kuulostamaan, mutta itse uskon vahvasti, että täysin erilaiselta ja upealta. Ne tulevat kuulostamaan avaruusaluksilta.