McLaren-talli ottaa syyt niskoilleen vaikeuksista, joiden kanssa Jenson Button kamppailee. Kanadassa tallikaverinsa voittaessa Button ajoi maaliin vasta 16:ntena.

– Jenson on hieno ajaja, mutta me emme tarjonneet hänelle hyviä edellytyksiä viikonloppuna. Hänen takarenkaansa olivat täysin loppu, sillä emme testanneet stinttipituudella hänen jousitustaan perjantaina, tallipäällikkö Martin Whitmarsh sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Se oli meidän syymme. Me emme antaneet hänelle autoa, jossa hän olisi voinut suoriutua hyvin.

– Kun katsoo mitä tapahtui takarenkaille, auto oli varmaankin ylenpalttisen kovakourainen niille. Se tappoi renkaat.

Urheilutoimen johtaja Sam Michael tarjosi myös puolustusta Buttonille.

– Tallina olemme pettäneet hänet parilla osa-alueella. Hän menetti niin paljon rata-aikaa täällä, koska hänellä oli vaihdelaatikko-ongelma ja meidän täytyi muutoksia suunnitelmiin. Emme saaneet riittävästi pitkän ajon dataa ja se varmastikin haittasi häntä.