Heikki Kovalainen kuvailee Jean-Eric Vergnen aiheuttamaa kolhua aloittelijavirheeksi. Kisan tulos itsessään oli Caterham-kuskille mieleen.

– Me olimme valinneet kahden stopin taktiikan ja yritin pitää huolta renkaistani ensimmäisellä stintillä varikkopysähdykseen asti. Pysähdys meni hyvin ja vauhtini oli kohdallaan, mutta sitten Vergne teki jotain mikä vaikutti aloittelijavirheeltä, osui minuun ja jouduin tulemaan sisään saadakseni uuden nokan, Kovalainen kertoo tallin tiedotteessa.

– Siitä eteenpäin yritin päästä kisan loppuun ja kun kierroksia oli jäljellä viisi tai kuusi, renkaat olivat loppu.

– Kaikesta huolimatta 13:s ja 14:s sija on jälleen yksi hyvä tulos lisää tallille. Meillä oli hyvä viikonloppu täällä ja nyt voimme odottaa lisää askelia seuraavassa kisassa, joten lähdemme täältä hyvällä mielellä.