Perjantain harjoitusten jälkeen tilanne näyttää hyvältä Kimi Räikköselle ja Romain Grosjeanille. Lotus sanoo pitkässä ajossa auton olevan tavanomaisen hyvässä iskussa.

– Perjantai oli meille helppo ja ongelmaton. Suoritimme aerotestin uuden etusiiven ja pohjalevyn kanssa ja analysoimme dataa tänä iltana (perjantai), sanoi ratatoimien johtaja Alan Permane sarjan kotisivulla.

– Iltapäivällä keskityimme kisavauhtiin ja renkaiden hallintaan, joten meidän sijoituksemme, kuten tavallista, ei välttämättä heijastele meidän aika-ajosijoitustamme. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä siitä kuinka E20 toimii täällä.

– On jonkin verran tilaa parantaa, jotta sekä Kimi että Romain ovat sataprosenttisen tyytyväisiä autoihinsa, minkä kanssa työskentelemme (lauantai) aamulla. Kisavauhdin suhteen mielestämme vaikuttamme kilpailukykyisiltä.