Lewis Hamilton sanoo, hänen keskeytykseensä johtanut kamppailu Pastor Maldonadoa vastaan ei jättänyt muistikuvaa McLaren-kuskin mieleen.

– En oikeastaan tiedä mitä tapahtui jos totta puhutaan. Menin mutkaan, mutta en tullut ulos. Se tapahtui niin nopeasti, että en edes muista mitä tapahtui. Kaikki mitä muistan on se, että istuin muurin vieressä vain yhtä kierrosta ennen maalia, Hamilton sanoi toimittaja Adam Cooperille.

– Minun renkaani olivat mennyttä. En tiedä mikä sijoitukseni olisi ollut lopussa, mutta viimeisellä kierroksella (ennen keskeytystä) renkaani vain katosivat. Tuntui melkein siltä kuin minulla olisi ollut takana tyhjät renkaat. Meillä on paljon työtä saadaksemme vauhtia, koska tänään (sunnuntaina) me todella olimme vaikeuksissa.

Mitä tulee hänen puolustusliikkeisiinsä Maldonadoa vastaan ja että olisiko tilanteessa ollut parempi vain antautua, Hamilton oli järkkymätön.

– Muita ei koskaan päästetä ohi. Pitää taistella jokaisesta sijoituksesta, jonka vain voi saada.