Press Association Sportin F1-toimittaja Andrew Gwilym uskoo kauden alun perusteella, että Kimi Räikkönen ajoi Bahrainissa jo sillä tasolle, jolla hän oli parhaimmillaan ennen kautta 2008.

– Kaikenlaisia kysymyksiä on nostettu suomalaisen paluusta moottoriurheilun huipulle. On kuitenkin ollut ilmiselvää alusta alkaen, että 2007 vuoden maailmanmestari on palannut takaisin niin vaivattomasti kuin hänen kaltaiseltaan lahjakkuudelta voi odottaa, Gwilyn kirjoittaa.

– Se tapa, jolla Räikkönen painoi läpi 11:stä lähtöruudusta Sebastian Vettelin häiriöksi suurimmaksi osaksi kilpailua niin, että ainoastaan varovainen varikkostrategia vei häneltä voiton, muistutti hänen parhaista hetkistään hänen ensimmäisellä urallaan, jolloin hän oli todennäköisesti nopein ajaja radalla.

– Suomalaisen sekoitus aggressiivisuutta, rohkeutta ja ilmiömäistä nopeutta oli ilmeistä kun Peter Sauber nosti hänet Formula Renaultin tuntemattomuudesta kisaamaan tallissaan.

– Hänen pettymyksensä ja epätasaiset tulokset kausilla 2008 ja 2009 johtivat hänet jättämään laji taakseen, mutta kaikeksi onneksi hän on palannut ja osoittanut, että tuli palaa hänen sisällään yhä.

– Vetteliä, Hamiltonia ja Alonsoa on varoitettu, toimittaja lopettaa.