Lewis Hamilton odottaa voittoa Monacon osakilpailusta. Tähän mennessä käsitys on ollut se, että tallikaveri Jenson Buttonilla on nykyisin etu suhteessa Hamiltoniin vähemmän renkaita kuluttavan ajotyylinsä vuoksi.

Espanjassa Hamilton kuitenkin löi hitaammalla taktiikalla Buttonin aloitettuaan kisan 14 ruutua huonommalta sijalta.

– (Monaco) on rata, jota rakastan, joten toivon todella, että voin ajaa hyvän viikonlopun siellä. Se on nyt myös kotiratani, joten odotan sitä innokkaasti. Automme tulee varmaankin olemaan kilpailukykyinen siellä, vuoden 2008 maailmanmestari sanoo Mirrorin mukaan.

– Toivon, että voittaja olen minä.

Buttonille Hamiltonilta tulee pieni piikki.

– Kaikki puhuvat aina siitä, kuinka aggressiivinen minun ajotyylini on ja kuinka paljon minua paremmin tallikaverini hallitsee renkaat. Noh, Espanja oli hyvä osoitus siitä, että he ovat ehkä väärässä, Hamilton läimäyttää.