Lotus-konsernin organisaation kuuluva entinen F1-kuski Jean Alesi sanoo olevansa tyytymätön F1-tallin tuloksiin.

– Hänen strategiansa oli hyvin optimistinen, Alesi kommentoi Kimi Räikkösen edellistä kisaa Kiinassa Motorsport-Totalin mukaan.

– Minä olin järkyttynyt siitä, että parilla kierroksella niin moni ohitti hänet. Hän piti aluksi muut takanaan erittäin hyvin, mutta sitten ajoi ulos ajolinjalta, otti likaa renkaisiinsa ja menetti mahdollisuutensa.

Romainilla (Grosjean) oli hyvin nopeutta. Melbournen ja Sepangin keskeytysten jälkeen hänen täytyi ottaa hyvin varovainen lähestyminen kisaan. Hän tiesi, että hänen täytyy lopultakin ajaa loppuun. Olen erittäin tyytyväinen.

Ranskalainen muistuttaa, että tuloksia on tultava kun auto on hyvä.

– On valitettavaa jos tulokset eivät vastaa suorituskykyä. Ferrari ei ole kilpailukykyinen, mutta silti Fernando Alonso oli kahden kisan jälkeen mukana mestaruustaistossa. Meillä se on toisin päin, Alesi jyrisee.