Romain Grosjean ei ole saanut kovin hyvää alkua kaudelle. Vaikka aika-ajoissa ranskalainen on yllättänyt useimmat faneista asiantuntijoihin, kisoissa hän ei ole päässyt vielä paria mutkaa pidemmälle.

– Me voimme taatusti sanoa, että saamme autosta irti suorituskykyä. Me ollemme päässeet kolmannelle aika-ajojaksolle molemmissa kisoissa, joten auto toimii erittäin hyvin. Me pystymme taistelemaan eturivistä aika-ajoissa ja kisavauhtimme on erittäin hyvä, Grosjean sanoo tallin kotisivun haastattelussa.

– Kiinan suhteen toivon, että voimme saada tavallisen osakilpailun, jossa startti ja kisa sujuvat hyvin – eikä radalla toivottavasti ole älytöntä määrä vettä, kuten Sepangissa. Silloin voimme lopultakin saada sellaisen hyvän tuloksen, johon pystymme.

Grosjean ei tunnu olevan sitä mieltä, että kahdessa ensimmäisessä kisassa keskeytykset olisivat olleet hänen omaa syytään.

– Kun tekee virheitä, täytyy vain myöntää se, eikä toistaa niitä. Kun taas syy ei ole itsessä – silloin syy ei ole itsessä.