Jenson Button kertoo nauttivansa McLarenilla työskentelystä. Britti, jonka sopimuksen Martin Whitmarshin lipsautuksen ansiosta uskotaan olevan kolmivuotinen, sanoo tallissa olevan samaa intohimoa kuin muuan maranellolaistallissa.

– Hyvän auton ajaminen auttaa aina. Sillä on väliä kun voi taistella voitoista, erityisesti kun on ajanut kilpaa lajissa 12 tai 13 vuotta. McLaren on talli, joka on saavuttanut valtavasti F1-historiansa aikana. Vaikka meillä olisi kilpailukyvytön auto, aina voi uskoa, että tulevaisuudessa saa kilpailukykyisen auton. Tässä tallissa ei ajattele heti, että ”no, meillä oli hyviä aikoja ja nyt on aika siirtyä eteenpäin.”, Button sanoo ESPNF1:n mukaan.

Button myöntää, että formula ykkösten paine on kovaa, mutta uran loppua hän ei näe näköpiirissä.

– Monet nauttivat lajista, mutta se voi tuntua joskus ylivoimaiselta. Luulisin, että Michael Schumacher koki näin, kuten myös Kimi Räikkönen. He halusivat viettää enemmän aikaa perheidensä ja ystäviensä kanssa. Mutta nopeasti sen tajuaa, että tämä on sitä, mitä on syntynyt tekemään, vaikka voisimme toki pärjätä muissakin asioissa. Kun sijoittaa niin paljon aikaa ja energiaa tähän, on vaikea lopettaa, enkä näe sille mitään syytä.

Myös tallin ilmapiiri on Buttonin mieleen.

– Meillä on upea henki, vaikka kaikki luulevat, että tämä on kylmä ja harmaa talli. Ihmiset sanovat, että Ferrarilla ollaan hyvin intohimoisia, mikä pitää paikkansa. En usko, että ihmiset kuitenkaan ymmärtävät miten intohimoinen tämä talli on.