Felipe Massa myöntää, että hänen tulostensa on muututtava tai hänen paikkansa Ferrarilla on mennyttä. Brassi kirjoittaa tallin kotisivulla, että muutoksen ei tarvitse kuitenkaan olla suuri.

– Olin Maranellossa viime viikolla ja tein työtä simulaattorissa ollakseni niin valmistautunut kuin suinkin mahdollista kahteen seuraavaan kisaan. Tutkin jokaista pikkuruista yksityiskohtaa liittyen niihin asioihin, jotka eivät toimineet Melbournessa ja Sepangissa, jotta olisin valmis Kiinaan ja Bahrainiin.

– Tämä on kiperää aikaa minulle eikä se voi jatkua näin, enkä tietenkään haluakaan sen jatkuvan. Tiedän, että ulkopuolelta tulee paljon kritiikkiä, mutta olen tottunut siihen, sillä tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta kun näin tapahtuu.

– Minulla on sellainen olo, että tallilla on luottamusta minuun ja sillä on väliä. Tiedän mainiosti, että tarvitaan hyvin vähän, että tilanne muuttuu negatiivisesta positiiviseksi.