Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali sanoo, että häntä ei ”pelota” tallin mahdollinen menestymättömyys Australiassa. Domenicali sanoo, että tyytymättömyys ja pelko ovat kaksi eri asiaa.

-En, koska lopulta meillä on suorituskykyä. Meidän tapamme toimia vain sattuu olemaan avoimmuus, joka ilmeni siinä, että me kerroimme olevamme tyytymättömiä suorituskykyyn, Domenicali sanoi La Gazzetta dello Sportille.

Italialainen ei myöskään allekirjoita jatkuvia kysymyksiä hänen pestinsä pysyvyydestä.

– Minun roolini ei ole sama kuin valmentajan. Minä en suunnittele autojamme, mutta minut saatetaan aina kyseenalaiseksi.

– Olen tyytymätön autoon koska me emme ole saavuttaneet asettamiamme tavoitteita, ei siksi, että automme olisi hitaampi kuin muiden. Meidän täytyy nähdä ainakin neljä osakilpailua ennen kuin tiedämme missä mennään, Domenicali toistaa F1-mantraa.