Red Bull -pomo Helmut Marko perusteli viime vuonna Toro Rosson päätöstä erottaa molemmat kisakuskinsa Jaime Alguersuari ja Sebastien Buemi sillä, että nämä ”eivät olleet voittajia”. Espanjalaisnuorukainen sanoo, että kommentti on mahdoton hyväksyä.

– Ymmärrän, että tilanne on sellainen, että he eivät halua työtäni enää, mutta se, mitä he ovat sanoneet on mahdoton hyväksyä, Alguersuari sanoi Sportsmailin haastattelussa.

– En odottanut sitä. Se oli hyvin outoa, koska me odotimme, että jatkaisimme Toro Rossolla. Me molemmat teimme hyvää työtä. Me saimme auton kärkikymmenikköön monta kertaa ja kokosimme 41 pistettä. Yleisesti ottaen kausi oli hyvä.

21-vuotiaan ura ei ole vielä ohi, mikäli se hänestä on kiinni.

– Toivon jonakin päivänä olevani takaisin formula ykkösissä ja osoitan mihin pystyn. Tulen taistelemaan siitä.