SuomiF1 lanseerattiin huhtikuussa 2011. Tuolloin projekti oli kansainvälinen ja sivustomme nimikin RacingNewsFlash.com. Aluksi moottoriurheiluaiheisia uutisia oli tarjolla suomeksi, englanniksi ja japaniksi. Kansainväliseen projektiin vaadittavat resurssit tulivat kuitenkin alkuinnostuksessa aliarvioitua ja niinpä melko pian jätimme ensin japanin pois ja syksyllä 2011 luovuimme (ainakin toistaiseksi) myös englanninkielisestä uutistuotannosta.

Maaliskuussa 2012 sivusto sai uuden omistajan ja se siirrettiin uuden domainin alle. SuomiF1 sai samalla uuden ulkoasun. Sisältö ja tekijätiimi ovat edelleen samat, mutta halusimme tuoda moottoriurheilu-uutiset lähemmäksi sisarsivustojamme – niin nimen kuin ulkoasun puolesta. Uskomme myös, että uusi nimemme istuu paremmin suomalaisten moottoriurheilufanien suuhun ja jää helpommin kaikkien mieliin.

Kesäkuussa 2014 tapahtui viimeisin ulkoasu-uudistus. Tuolloin paransimme sivuston käytettävyyttä entisestään, eritoten mobiilikäyttäjille.

Lukijakasvu on ollut koko sivuston elinajan huimaa. Vuoden 2012 alussa SuomiF1.com-sivustolla oli kasassa jo noin 30.000 eri viikkolukijaa sekä 300.000 sivulatausta kuukaudessa. Keväästä 2013 alkaen olemme tavoittaneet 60.000 viikkolukijaa ja 900.000 kuukausittaista sivulatausta.

Yhdessä sisarsivustojemme SuomiKiekko, SuomiFutis, SuomiKoris ja SuomiUrheilu kanssa tarjolla on mainostajille paketti, jolla saat kuukausittain näkyvyyttä yli 4 miljoonan sivulatauksen verran ja tavoitat joka viikko noin 200.000 eri kävijää. Lue lisää mainostusvaihtoehdoista täältä!

Kun sinulla on meille asiaa, ota rohkeasti yhteyttä!