Formulalupaus Tuukka Taponen teki jälleen kovan tempun Lähi-idän Formula Regional -sarjassa sunnuntaina.

Paalupaikalta viikonvaihteen kolmanteen ja viimeiseen lähtöön startannut Taponen jatkoi huippuvirettään ja täräytti voittoon. Edes loppuhetkien turva-auto ei hetkauttanut suomalaisnuorukaista ja Taponen kurvasi vielä kerran uusintalähdössä kärkeen ja karkuun. Samalla 17-vuotias nousi koko Lähi-idän sarjan pistetaulukon piikkipaikalle.

LUE MYÖS: Tuukka Taposelta väkevää tekemistä – täydensi voitokasta päiväänsä huikealla nousulla

Ferrari-akatemian suomalaislupaus ajoi väkevästi koko viikonlopun. Perjantain saldoksi tuli kaksi paalupaikkaa, joista Taponen hyödynsi täydellisesti ensimmäisenkin ajamalla avauslähdössä voittoon. Lauantain toiseen lähtöön startattiin kymmenen kärjen osalta ensimmäisen lähdön käänteisessä lähtöjärjestyksessä, jolloin Taponen nousi upeasti aina neljänneksi saakka. Mahtiviikonloppua täydensi sunnuntai-iltapäivän ajo paalulta voittoon.

Sarjan seuraava kilpailuviikonloppu ajetaan kahden viikon päästä Dubaissa.

LUE LISÄÄ