F1-tähti Lando Norris on allekirjoittanut monivuotisen jatkosopimuksen McLarenin kanssa.

Lahjakkaan britin aiempi sopimus olisi kantanut kauden 2025 loppuun saakka, joten McLaren sai kiinnitettyä huippukuljettajansa vielä vuosiksi eteenpäin.

– Mahtava fiilis pysyä papaijan väreissä. Olen kasvanut McLarenin kanssa ja talli on kuin perhettä minulle, fiilistelee Norris F1-sarjan nettisivuilla.

Norris on ajanut koko F1-uransa McLarenilla ja kurvaili debyyttikautensa perinteikkäässä brittitiimissä jo kaudella 2019. Tukun mahtavia kisoja ajanutta Norrisia on kuitenkin vielä osakilpailuvoitot kiertäneet, mutta superlahjakkuus uskoo McLarenin vielä nousevan takaisin kuumimpaan kärkeen.

– Matka on ollut jännittävä tähän asti ja meillä on ollut meidän ylä- ja alamäet. Viime kausi kuitenkin osoitti meidän halun palata kärkitaistoon, sanoi Norris.

Tallipäällikkö Zak Brown on luonnollisesti tyytyväinen saadessaan tämänkin pois päiväjärjestyksestään. Brown jakoikin runsaasti ylistyssanoja Norrisin jatkopahvin julkaisun yhteydessä.

– Viimeiset kuusi vuotta ovat olleet fantastinen matka ja hän on osoittanut upeaa sitoutumista sekä tahtoa puskea tiimiä eteenpäin, hehkuttaa Brown.

– Viime kaudella näimme Landolta merkittävän roolin tulosten ympärikääntämisessä ja odotan innolla tulevaa monien palkintosijoitusten merkeissä, veisteli tallipomo.

Norrisin jatkon lisäksi sopimusuutisia kuultiin päivää aiemmin Ferrarilta, kun Charles Leclercin tulevaisuudesta italialaistallin kanssa uutisoitiin. Norrisin tallikaverina jatkaa tulevalla kaudella viime kaudella debytoinut Oscar Piastri, jonka oma sopimus kantaa aina vuoden 2026 loppuun saakka. McLaren ei paljastanut ainakaan vielä tarkemmin Norrisin jatkosopimuksen pituutta.

LUE LISÄÄ