Entinen F1-kuljettaja Wilson Fittipaldi on koomassa, uutisoi RaceFans.

Kaksinkertaisen maailmanmestarin Emerson Fittipaldin veli oli viettämässä joulupäivänä juhlaillallista 80-vuotispäivänsä kunniaksi.

Fittipaldin perhe julkaisi sosiaalisessa mediassa tilannepäivityksen entisen autourheilijan tilasta. Hänen vaimonsa mukaan Fittipaldi tukehtui lihanpalaan ja miehen tuomiseksi takaisin elävien kirjoihin vaadittiin tekohengitystä.

Fittipaldi onnistuttiin onneksi elvyttämään ja hänet on tällä hetkellä intuboitu. Vaimon päivityksen mukaan hänen odotetaan vielä heräävän.

Fittipaldin suvussa on kilvanajo vahvasti ollut veressä. Emersonin ja Wilsonin lisäksi kuninkuusluokassa on ajanut Wilsonin poika Christian Fittipaldi sekä Emersonin pojan poika Pietro Fittipaldi. Joukon nuorimmainen Enzo Fittipaldi jahtaa omaa F1-unelmaansa tällä hetkellä Formula 2 -sarjassa.

LUE MYÖS: Red Bullin heikkoudesta mielenkiintoinen paljastus: ”Teimme sen tarkoituksella”