Hollantilaismedia De Limburger uutisoi Red Bull -tähti Max Verstappenin dominanssin aiheuttaneen ikäviä varjopuolia.

Julkaisun mukaan Verstappenin dominointi on alkanut kyllästyttämään jo hänen omiakin fanejaan. Kolminkertainen maailmanmestari on tällä hetkellä kenties koko maansa suurin urheilutähti ja etenkin Euroopan osakilpailuissa katsomot ovat täyttyneet valtavista oranssin värisistä yleisömeristä.

17 voittoa kauden tähän asti ajetusta 20 osakilpailusta on kuitenkin jättänyt jännitysmomentin minimiin, joka näkyy myös Verstappenin fanijoukkojen, ”Oranssin armeijan” liikehdinnässä.

– Se, ettei Verstappenin kovimpia faneja enää näy niin paljoa antaa osviittaa heidänkin kyllästymisestään, kirjoittaa hollantilaismedia.

Kuluvaa F1-kautta on jäljellä enää kaksi osakilpailua ja ilman yllätyksiä Max Verstappenin voittosarakkeeseen voidaan suurella todennäköisyydellä lisätä vielä kaksi voittoa, jolloin kauden kokonaisvoittomäärä olisi 19 kappaletta. Red Bull on tähän mennessä voittanut kaikki, paitsi yhden osakilpailun tällä kaudella.

LUE MYÖS: Las Vegasissa erikoiset olosuhteet – Luvassa F1-historian kylmin osakilpailu?