Sergio Perezin jatko kärkitalli Red Bullilla on kysymysmerkki.

Meksikolainen ei ole yltänyt tallin asettamiin odotuksiin, vaikka pisteiden valossa Perez onkin MM-sarjassa toisena. Tallitoveri Max Verstappen on jo kuitenkin varmistelemassa kolmatta peräkkäistä mestaruuttaan samalla, kun Perez yrittää pitää muut kilpailijat takanaan.

Erityisesti aika-ajot ovat tuottaneet konkarille ongelmia. Meksikolainen on lähtenyt osakilpailuun kärkikolmikosta vain viidesti. Vastaavasti Verstappen on jäänyt kärkikolmikon ulkopuolelle vain kahdesti.

Red Bullin kuljettajien kehitysvastaava Helmut Marko ei kiellä, etteikö Perezin ura energiajuomatallissa päättyisi tähän kauteen.

– Perez ei ole tasainen suorituksissaan. Hänen keskittymisensä herpaantuu liikaa, Marko kommentoi ServusTV:n haastattelussa.

– Valitettavasti hänen sopimuksensa kestää kauteen 2024. Norris (Lando) olisi vapaa kaudella 2025.

Hän (Norris) on selkeä kandidaatti yhdeksi kuskeistamme. Hän oli jo liittymässä Toro Rossolle, ennen kuin McLaren tarjosi hänelle sopimusta. Hänen ikänsä sekä erityisesti nopeutensa olisi meille täydellinen. Sergio on jo yli 30 ja odottaa peräti neljättä lasta. Se on erilainen tilanne.