Mercedes-tähti Lewis Hamiltonin miljoonatulot lisääntyvät entisestään uuden kaksivuotisen sopimuksen myötä.

Mercedes ja Hamilton hiljensivät torstaina kuukausia kestäneet spekulaatiot brittitähden tulevaisuudesta, kun seitsenkertainen mestari allekirjoitti kaksivuotisen jatkopahvin saksalaisvalmistajan kanssa.

Hamilton pysyy Mercedeksen kuljettajana ainakin kauden 2025 loppuun saakka ja Mercedeksen kuskikaksikko pysyy samana, kun talli ilmoitti samalla George Russellin olevan Mersun miehiä Hamiltonin tapaan seuraavat kaksi kautta.

Brittilehti Mirrorin mukaan Hamilton tienaisi kahdesta seuraavasta kaudesta peruspalkan osalta käsittämättömät 100 miljoonaa puntaa (n. 117 miljoonaa euroa) joka leipoisi brittikuskista jälleen F1-sarjan palkkakuninkaan. Red Bullin Max Verstappen nousi viime kaudella eniten tienaavaksi kuljettajaksi (n. 50,7 miljoonaa euroa) runsaiden menestysbonustensa ansiosta.

– Olen varma, että hän on pyytänyt sellaisia summia. Hän pitää itseään vähintään saman veroisena kuin Maxia ja hän tietää hänellä olevan vielä vauhtia, kommentoi entinen F1-kuski Martin Brundle Sky Sportsilla.

LUE MYÖS: Red Bullin auto suunniteltu pelkästään Max Verstappenille? Maailmanmestarilta suorat sanat: ”Pa*kapuhetta”