AlphaTaurin F1-talli vahvisti maanantai-iltana odotetun uutisen, jonka myötä Hollannin GP:n harjoituksissa loukkaantuneen Daniel Ricciardon tuuraaja Liam Lawson kuskaa tiimin autoa myös ensi viikonlopun Italian GP:ssä.

21-vuotias uusiseelantilainen joutui kovaan paikkaan Zandvoortissa, kun hän ehti ajaa vain yhden lauantaiharjoituksen epävakaisissa olosuhteissa ennen lauantain aika-ajoja. Sade sotki myös aika-ajoja, joten Red Bull -juniorilla oli aikalailla tekemätön paikka.

Aika-ajojen tuloksena oli odotetusti viimeinen lähtöruutu, mutta sunnuntain kilpailussa Lawson ajoi varmasti. Hän onnistui pysymään poissa suuremmista ongelmista ja toi kilpurinsa lopulta sateen värittämässä kilpailussa maaliin sijalla 13 ja vieläpä tallikaverinsa Yuki Tsunodan edellä.

– Voimme vahvistaa, että Liam, joka teki hyvää työtä vaikeissa olosuhteissa Zandvoortissa jatkaa Yukin rinnnalla meidän kotikilpailussa Monzassa, luki italialaistallin tiedotteessa.

Jos upotus ei näy laitteellasi, näet sen tästä.

Visa Cash App RB F1 Team

@visacashapprb
Liam Lawson confirmed to drive alongside Yuki until Daniel is fit

LUE MYÖS: Pirellin saderenkaille rapaa jälleen kerran – ”Ei oikea rengas missään kohtaa”