McLaren kilpailee tulevana viikonloppuna Monacossa erityisvärityksellä, jolla he juhlistavat ainutlaatuista temppuaan vuosien saatossa.

McLaren on ainoa talli, joka on historian aikana voittanut ”tripla-kruunun”, eli moottoriurheilun kolme himotuinta kilpailua. Monacon GP:n, Indy500 -kilpailun sekä Le Mansin 24 tunnin ajojen voittopystit löytyvät McLarenin palkintokaapista ja näiden kilpailuiden voittoautojen väreillä juhlistetaan Monacossa heidän taivaltaan.

Monte Carlon legendaarisilla kaduilla brittitalli on juhlinut kaikkiaan 15 kertaa ja Indy500-kilpailun voittoa kolmesti. Le Mansissa puolestaan McLaren oli ykkönen vuonna 1995, jolloin myös suomalaiskuljettaja JJ Lehto pääsi nauttimaan voittosamppanjasta autokuntineen.

Kuvan erikoisväritteisestä MCL60-kilpurista alla.

Jos kuva ei näy, näet sen tästä.

McLaren

@McLarenF1
Did we just do three race car liveries in one? 😍

#TripleCrown