Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff vahvistaa heidän kyttäävänsä Ferrari-kuljettaja Charles Leclercin tilannetta kuskimarkkinoilla.

Monacolaista tuskin nähdään kuitenkaan vielä pitkään aikaan saksalaisvalmistajan leivissä, jos koskaan, sillä Mercedes haluaa edelleen leipoa Lewis Hamiltonin jatkopahvin ja George Russellin nykydiili kantaa kauden 2024 loppuun saakka.

Viime viikolla Italiasta kantautui huhuja, että Leclerc itse olisi kiinnostunut vaihtamaan maisemaa Ferrarin jatkuvasti alisuorittaessa. Monacolainen kuitenkin kiisti huhut täysin viime viikonloppuna ajetun Azerbaidzhanin GP:n yhteydessä.

– Tällä hetkellä olen täysin sitoutunut nykyiseen projektiin, joka on Ferrarin kanssa. Luotan tiimiin täysin ja olen luottavainen tulevaisuuden suhteen, sanoi Leclerc PlanetF1-sivuston mukaan.

Mercedes-pomo Wolff ei kuitenkaan teilaa Leclercin mahdollisuuksia ajaa Mercedeksellä tulevaisuudessa.

– Charles on supertyyppi ja pitkällä tähtäimellä sellainen kaveri, jota täytyy pitää tutkalla. Ei kuitenkaan lyhyellä aikavälillä, kertoo Wolff.

Itävaltalainen painottaakin heidän prioriteettinsa olevan tällä hetkellä heidän seitsenkertaisen maailmanmestarinsa, Hamiltonin kiinnitämisen.

– Kukaan ei epäile Charlesia kykyjä ja sen lisäksi hän on mukava kaveri. Hän on kuitenkin sata prosenttisesti sitoutunut Ferrarille ja me taas yritämme saada Lewiksen kanssa kynää paperille, sanoi Mercedes-pomo.

LUE MYÖS: Mercedeksen suuri päivityspaketti tekee tuloaan – ”Lasken päiviä ja viikkoja”