Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton kertoo laskeneensa jo pitkään päiviä sekä viikkoja siihen, että he tuovat radalle uudistetun version W14-kilpuristaan.

Alkukausi on ollut jälleen viime kauden tapaan Brackleyn väelle pettymys eikä autolla ole ollut asiaan voittotaistoon. Sunnuntaisessa Azerbaidzhanin GP:ssä brittimestarin vauhti riitti vasta kuudenteen sijaan.

– Tiesimme jo aikaisin, että joudumme ajamaan muutaman kisan ilman suurempia päivityksiä, joten tässä on joutunut laskemaan jo päiviä ja viikkoja, kommentoi Hamilton Sky Sportsille kilpailun jälkeen.

W14-kilpuri tulee tallipomo Toto Wolffin mukaan olemaan radikaali ja eri näköinen kuin nykyinen versio, mutta ei senkään suorituskyvystä ole takeita. Mercedeksellä tähdätään siihen, että se saataisin tuotua radalle toukokuun loppupuolella ajettavaan Emilia-Romagnan osakilpailuun Imolassa.

– Emme tarkalleen ottaen tiedä, kuinka hyvä se tulee olemaan, mutta ainakin se on alku jollekin täysin uudelle, kommentoi britti heidän kehitystyötään.

Hamilton majailee pistetaulukossa neljäntenä neljän ajetun osakilpailun jälkeen.

LUE MYÖS: Järjestäjiltä jättimoka Bakussa – F1-auto oli lähellä jyrätä useita valokuvaajia