Italian F4-sarjan viikonlopun kolmannen kilpailun startissa nähtiin karmea kolari, kun McLaren-juniori Ugo Ugochukwu ei saanut autoaan liikkeelle.

Lähes koko porukka onnistui välttämään osuman eturivistä startanneen amerikkalaisen perään, kunnes aivan takajoukoista vauhtiaan kerännyt Andrea Frassineti ei huomannut paikallaan seisovaa autoa ajoissa.

Tuloksena oli hurja onnettomuus, kun Frassinetin auto lensi peräänajon seurauksena ylösalaisin. Halo-turvakaarelle voi jälleen kerran antaa lisää papukaijamerkkejä sen suojatessa osumassa kuljettajan päätä.

Molemmat osapuolet selvisivät tilanteesta säikähdyksellä. Kilpailu keskeytettiin välittömästi punaisilla lipuilla.

Suomen formulalupaus Tuukka Taponen on mukana sunnuntaina alkuillasta ajettavassa neljännessä startissa. Lauantaina Taponen avasi heti pistetilinsä debyyttikilpailussaan ja jatkoi hyviä otteita toisessa lähdössä sijoittumalla yhdeksänneksi. Video starttikolarista alla.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Dan - EngineMode11

@EngineMode11
The Halo does it’s job again in Italian F4 just now, both drivers walked away