Kauden 1996 maailmanmestari Damon Hill on huolissaan Red Bullista.

Viime viikonloppuna Brasilian osakilpailussa nähtiin erikoinen tilanne, jossa kaksinkertainen maailmanmestari Max Verstappen ei suostunut luovuttamaan paikkaansa auttaakseen tallitoveriaan Sergio Pereziä MM-taistossa.

Verstappen tylytti talliaan tiimiradiossa edes tilanteen esiintuomisesta, eikä perääntynyt kilpailun jälkeisissä haastatteluissa. Myöhemmin Red Bull julkaisi tiedotteen, jossa talli puolusteli tähtikuskinsa toimintaa.

Hill uskoo, että Red Bull menetti hallintansa tähtikuskistaan. Verstappen tietää, että hän ei tule saamaan mitään seurauksia tekemisistään tallin sisällä.

– Me näimme rakoilua tallin sisällä, kun Christian Horner oli todella harmissaan Brasiliassa, Hill kommentoi Sky Sportsille.

– Hän joutui pyytelemään anteeksi toiselta kuskiltaan. Minusta hän menetti hallintansa Maxista tallipäällikkönä. He ovat saattaneet sopia asian, mutta tunnelma oli todella kireä Brasiliassa. Minä en kuitenkaan usko, että Verstappen tulee auttamaan ”Checoa” tänään. Hän ajaa karkuun kilpailun alusta lähtien eikä katso taakseen.

Perezin tulee olla Ferrarin Charles Leclercin edellä, jotta tämä nappaa MM-pisteissä toisen sijan.