Pitkän F1-taustan omaava Nico Hülkenberg on tällä hetkellä suosikki Haasin toiseksi kisakuljettajaksi ensi kaudeksi, spekuloi Motor Sport Magazine.

Haas on Williamsin ohella ainoa talli, joka ei ole vielä vahvistanut toista ensi kauden kisakuskiaan. Amerikkalaistalli on kuluvalla kaudella odottanut Mick Schumacherilta tasaisuutta ja väkevämpiä näyttöjä, jotta he jatkaisivat saksalaisen sopimusta.

Hülkenbergin arvioidaan pikku hiljaa hiipineen vahvaksi ehdokkaaksi Kevin Magnussenin aisapariksi ensi kaudelle. Kokenut saksalainen on ollut aktiiviuransa jälkeen jatkuvasti siirtohuhuissa mukana ja F1-maailmassa on arvostettu suuresti hänen kunniakkaita tuurauskeikkojaan Racing Pointilla kaudella 2020 sekä Aston Martinilla kuluvan kauden kahdessa ensimmäisessä kisassa.

Lehtijutun mukaan Haas olisi asian kanssa jo niinkin pitkällä, että päätös olisi tehty. Uutisia Hülkenbergin sopimuksesta olisi lupa odottaa jo lähipäivien sisällä. Schumacherin tulevaisuuden uskotaan puolestaan lepäävän urheiluautojen puolella.

F1-kausi jatkuu ensi viikonloppuna Texasin Austinissa.

LUE MYÖS: Käyttökelvottomat sadekelin renkaat puhututtaa jälleen – Max Verstappen valmis auttamaan Pirelliä