Italiassa GP-viikonlopun kesken jättänyt Alex Albon valmistautuu palaamaan ratin taakse, kun tulevana viikonloppuna on vuorossa Singaporen osakilpailu.

Singaporen iltakisa on tunnettu kovasta rääkistä kuljettajalle vallitsevan kuumuuden ja kosteuden yhdistelmästä johtuen. Thai-kuljettaja joutui pyörähtämään pikaisesessa leikkauksessa, kun hänellä todettiin kesken Italian GP -viikonlopun umpilisäkkeen tulehdus.

Albonin leikkaus ei kuitenkaan mennyt täysin suunnitelmien mukaan, sillä hän kärsi leikkauksen jälkeisistä anestesiakomplikaatioista, jonka myötä hänet jouduttiin laittamaan hengityskoneeseen. Williams-kuljettaja vietti tehohoidossa yhden yön, jonka jälkeen hän on yrittänyt toipua viikonlopun kovaa haastetta varten.

– Ensinnäkin tahdon kiittää kaikkia viesteistä ja saamastani tuesta Italian GP:n jälkeen, kiittelee Albon motorsport.com -sivustolla.

– Valmistautumiseni Singaporen kisaan on ollut hieman erilainen kuin aiemmin, mutta oloni on hyvä ja olen tehnyt kaiken voitavani ollakseni valmis yhteen kalenterin fyysisimmistä kisoista.

Albon kertoo, ettei ole aliarvioinut edessä olevaa haastetta, mutta odottaa innolla paluutaan takaisin ratin taakse.

– Se on hieno katurata ja lähimpänä kotimaatani Thaimaata, joten olen innoissani ollessani täällä näkemässä paikalle saapuneita faneja, fiilisteli Albon.

Italian GP:ssä Albonia tuurannut Nyck de Vries on jälleen valmiudessa, mikäli Albon ei jostain syystä kykynekään viemään viikonloppua kokonaan läpi.

Singaporen GP -viikonloppu lyödään käyntiin perjantaina klo 12:55 Suomen aikaa, kun luvassa on ensimmäiset vapaat harjoitukset. Koko viikonlopun aikataulun ja lähetysajat näet tästä.

LUE MYÖS: Ex-kuskilta arvio järisyttävästä hintahaitarista – näin paljon maksaa tie moottoriurheilun kuninkuusluokkaan