Formula 1 -talli Red Bullin kuljettajaohjelman johtaja Helmut Marko kertoo, että talli ei aio estellä Alpha Taurilla ajavaa Pierre Gaslya, jos ranskalainen aikoo vaihtaa maisemaa.

Gasly on kärkipaikalla neuvotteluissa ranskalaistalli Alpinen kanssa Fernando Alonson korvaajana. Gaslylla on virallisesti sopimus ensi vuodesta Alpha Taurin kanssa, mutta Red Bull on valmis joustamaan, jos ranskalainen pääsee sopimukseen Alpinen kanssa.

– Meillä on pitävä sopimus vuodesta 2023, mutta tässä käydään keskusteluita. Jos meidän ehtoihin suostutaan, emme aio seistä Gaslyn tiellä, Marko sanoi Motorsportille Hollannissa, jossa ajetaan tänä viikonloppuna.

– Hänelle olisi unelmien täyttymys ajaa ranskalaisessa tallissa, Marko sanoi ranskalaiskuljettajastaan.

– Kaikista sopimusehdoista emme ole kuitenkaan päässeet vielä sopuun.