Alfa Romeon Valtteri Bottaksen Belgian GP päättyi jo alkumetreillä, kun hän joutui sijaiskärsijäksi Williamsin Nicholas Latifin koheltaessa itsensä ulos radalta.

Latifi valui pitkäksi Kemmelin suoran jälkeisessä mutkayhdistelmässä, jonka seurauksena kanadalainen pyörähti radan poikki suoraan Alfa Romeon eteen. Takaa tullut Bottas ei ehtinyt väistämään ja Williams-auton keula osui suomalaisen oikeaan takakulmaan pyöräyttäen Bottaksen hiekalle.

– Vähän huonoa säkää, että väärässä paikassa väärään aikaan ja jouduin väistää siinä. Latifi spinnasi edessä ja rupesin väistää, että oli sitten kaksi vaihtoehtoa. Joko olisin osunut siihen tai sitten tämä mitä nyt kävi, että eipä siinä mitään ollut tehtävissä, harmitteli Bottas Viaplaylle.

Bottas uskoi, että ongelmattomassa kilpailussa vauhtia olisi ollut pistetaistoon. Suomalainen paljasti tarkoituksena olleen ajaa kilpailu läpi kahdella pysähdyksellä, mutta leikki ei tällä kertaa kauaa kestänyt. Bottas ei lähtenyt mahdollisen lopputuloksen kanssa sen enempää jossittelemaan.

– Vaikeaa ennustaa, että miten se olisi mennyt, kommentoi Bottas lyhyesti.

Belgian GP:n keskeytys oli Bottakselle jo kauden neljäs sekä toinen perättäinen. Kausi jatkuu jo ensi viikonloppuna Hollannin Zandvoortissa.

Videon tilanteesta näet alta.