Fernando Alonson sopimus Aston Martinin kanssa käynnisti viime vuosien suurimman kuljettajaruletin kesätauon alkaessa. Alonso jättää Alpinen kauden päätteeksi, eikä tallilla ole toistaiseksi kuljettajaa ensi kaudelle. Huippulupaus Oscar Piastri on lähteiden mukaan halukas ajamaan vain McLarenilla.

Tallipäällikkö Otmar Szafnauer ei kuitenkaan usko tämän vaikuttavan tallin sisäisiin kemioihin. Alonso on tunnettu urallaan kuumapäisenä tapauksena, mutta Szafnauerin mukaan espanjalaisen ammattiylpeys ei anna tämän vetää loppukautta vihkoon.

– Minulla ei ole mitään huolta loppukautta ajatellen, Szafnauer kommentoi Autosportille.

– Meidän tavoitteemme on selvä. Haluamme olla neljänsiä valmistajien mestaruustaistossa. Fernando on kanssamme samoilla linjoilla.

– Hän on ammattilainen ja kova kilpailemaan. Kun hän laittaa kypärän päähän, niin tekee hän kaikkensa. En usko minkään muttavan sitä.

Alonso on MM-pisteissä sijalla 10.