McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown varmisti sunnuntaina, että tallissa alisuorittanut Daniel Ricciardo jatkaa myös ensi kaudella.

Kaksikon välillä oli havaittavissa pientä jännitettä aiemmin kaudella. Ricciardo palkattiin brittitalliin viime kaudeksi suuren palkkapussin kera. Suoritukset ovat jättäneet toivomisen varaa, vaikka aussi palauttikin McLarenin takaisin voittokantaan ensimmäistä kertaa yhdeksään vuoteen.

Ricciardon sopimus kattaa myös ensi kauden, mutta Brown on aiemmin puhunut pykälistä, jotka voivat purkaa osapuolten yhteistyön ennenaikaisesti. Kokenut moottoriurheilumies Brown haluaa kuitenkin nyt tehdä selväksi, että Ricciardo ei ole menossa minnekkään.

– Minulla ja Danielilla on todella hieno suhde. Syömme usein yhdessä ja viestittelemme jatkuvasti. Kommenttini tuntui aiheuttavan kohua tallimme ulkopuolella, mutta meihin se ei ole vaikuttanut, Brown kommentoi Fox Australialle.

– Me olemme kaikki valmiita tukemaan Danielia. Meistä hän on oikea mies Landon (Norris) rinnalle auttamaan talliamme. Hän voitti kilpailun viime kaudella, hän voi tehdä sen uudestaan.

Ricciardo on napannut tällä kaudella vain 17 pistettä. Tallikaveri Norrisilla on puolestaan 64 pistettä.