Maaliskuussa F1-paikkansa Haasilla menettänyt venäläiskuljettaja Nikita Mazepin ei ole luovuttanut formulaunelmansa suhteen. Viime kaudella F1-meemiksi joutunut Mazepin menetti pestinsä isänsä kytkösten takia. Venäläisoligarkki Dmitri Mazepin kuuluu Venäjän presidentti Vladimir Putinin lähipiiriin.

Paikkansa miljoonilla ostanut Mazepin ei ole vieläkään sulattanut Haasin päätöstä pudottaa hänet. F1-unelma ei ole haihtunut miehen mielestä, eikä hän pidä paluutta mahdottomuutena. Mazepinin mukaan hänen paikkansa Haasilla ottanut Kevin Magnussen on hyvä esimerkki mahdollisesta paluusta.

Alkukauden ilman pisteitä ajanut entinen tallikaveri Mick Schumacher ei kuitenkaan saa sympatiaa venäläiseltä.

– Minusta hänen (Schumacherin) tulokset kertovat tarpeeksi. Minulla ei ole mitään muuta lisättävää, Mazepin täräytti PlanetF1-sivuston mukaan.

– Totta kai haluan palata F1-sarjaan. Kukaan ei ole kuitenkaan ottanut minuun vielä minkäänlaista yhteyttä. En tiedä miksi.

– Ihmeitä on kuitenkin tapahtunut ennenkin. Aion olla ratin takana heti ensimmäisen mahdollisuuden tullen. En osaa kuitenkaan sanoa koska näin tapahtuisi.

– En olisi neljä kuukautta sitten pystynyt kuvittelemaankaan olevani tällaisessa tilanteessa. En näe asioiden parantuvan seuraavien kuukausien aikana, mutta ei sitä koskaan tiedä.