McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown sanoo, ettei heidän tallinsa ole aikeissa myydä talliaan kenellekään.

Alkuviikosta Volkswagen-konsernin uutisoitiin liittyvän F1-sarjaan Porschen sekä Audin kera uusien moottorisääntöjen astuessa voimaan kaudella 2026. Siinä missä Red Bull ryhtynee yhteistyöhön Porschen kanssa, ovat Audin suunnitelmat auki.

Audin huhuiltiin olleen kiinnostuneita ostamaan McLarenin F1-talli kokonaan itselleen, mutta Brown kumoaa tällaiset väitteet täysin, vaikkakin hän paljasti heillä olleen joitain keskusteluja Audin kanssa. Motorsport.com kysyi Brownilta, oliko missään vaiheessa keskusteluita tallin myyminen minkäänlainen mahdollisuus.

– Ei, ei. Osakkeenomistajamme ovat todella sitoutuneita McLareniin, sanoo Brown jämerästi.

– Kävimme keskusteluja Audin kanssa, mutta emme ole myytävänä. Olemme erittäin sitoutuneita tulevaisuuteen ja meillä menee todella hyvin radan puolellakin.

– Nykyiset investoijat antavat meille tarvittavat resurssit noustaksemme kärkitaistoon ja kaupallisestikin meillä menee erittäin hyvin. Moraali tallissa on korkealla, eikä meillä ole minkäänlaista kiinnostusta myydä kilpatalliamme, kertoi Brown.