Suomen F1-tähti Valtteri Bottas jäi Miamin osakilpailun jälkeen reissaamaan Yhdysvaltoihin ja pyörähti muun muassa Aspenissa, Coloradossa.

Reissunsa aikana kylmänviileä suomalainen haki viilennystä Aspenissa virtaavasta joesta, johon Bottas meni pötköttelemään ilman rihmankiertämää. Bottaksen puoliso Tiffany Cromwell ikuisti tilanteen valokuvalla, jonka suomalainen jakoikin myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

Kuva saavutti räjähtävän suosion, jonka jälkeen suomalaiskuljettaja keksi yhdessä valokuvaajan sekä visuaalisen alan ammattilaisen Paul Ripken kanssa järjestää räpsäyksellä hyväntekeväisyystempauksen. Bottaksen takapuolikuvaa sai ostaa 24 tunnin ajan ja tuottoa hyväntekeväisyyteen kertyi hurjat 50 000 euroa.

LUE MYÖS: Entinen F1-pomo pidätettiin Brasiliassa – kantoi luvattomasti asetta matkatavaroissaan

Viime viikonlopun Espanjan osakilpailun yhteydessä Mercedes-kuljettaja Lewis Hamiltonilta udeltiin mielipidettä suomalaisen tempauksesta. Brittitähti kehaisi kuvaa ja sanoi mielellään ottavansa yhden kopion, mikäli sellainen olisi vielä tarjolla.

Bottas taisi ottaa seitsenkertaisen mestarin puheista vaarin ja toimittikin Monacon GP:n alla Hamiltonille kehystettynä ja nimikirjoituksella varustettuna oman version. Bottas julkaisi sosiaalisen median kanavillaan videon tilanteesta, jossa hän yllättää entisen tallikaverinsa ja antaa hänelle oman kappaleensa. Videon huvittavasta hetkestä näet alta.

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä.