McLarenin englantilaiskuljettaja Lando Norris nosti esiin perjantain vapaiden harjoitusten jälkeen Miamin vastavalmistuneen F1-katuradan ongelmakohtia. Norrisin mukaan rata ei täyttänyt odotuksia, jotka kuljettajilla oli sitä kohtaan.

Molemmissa perjantain harjoituksissa nähtiin punaiset liput, kun Alfa Romeon Valtteri Bottas ja Ferrarin Carlos Sainz tekivät lähempää tuttavuutta ratavallien kanssa.

Norrisin mukaan likainen ja pomppuinen rata aiheuttavat radalla suuria ongelmia.

– Kaikki varmaan olettivat kaiken olevan tasaista ja kaunista, mutta se ei ole. Radanpinta on todella ongelmallinen, Norris sanoi.

– Se on pomppuinen joistain kohdista ja se ei ole sitä, mitä odotimme. Kun menee vähänkään ajolinjalta ulos, peli on ohi: spinnaus ja seinään. On hieman outoa, että jos menee vähänkään ajolinjalta pois, niin rata on aivan karmea. Toivon, että he voivat tehdä asialle vielä jotain, Norris jatkoi.