Seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton jäi ensimmäistä kertaa ilman pisteitä tällä kaudella. Koko viikonlopun kaukana jopa kärkikymmenikön vauhdista ollut britti nousi kilpailussa vain yhden sijoituksen.

Kilpailun jälkeen Hamilton sai erikoisen radioviestin, kun tallipäällikkö Toto Wolff hyppäsi radiolangoille. Harvoin kuljettajille kisan aikana kommunikoiva tallipäällikkö pahoitteli Hamiltonin ajamaa autoa.

– Lewis, haluan pyytää anteeksi tästä autosta, mitä jouduit ajamaan tänään. Tiedän että auto on ajokelvoton, Wolff kommentoi.

– Ei hätää Toto. Meidän täytyy vain jatkaa työskentelyä, Hamilton vastasi.

– Me tulemme selviämään tästä, Wolff päätti.

Hamiltonin suoritusta tummentaa tallikaveri George Russellin kilpailu. Miehen tallikaveri oli yhdeksän sijaa korkeammalla, ohittaen ruutulipun neljäntenä.