Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton on Sky Sportsin mukaan liittynyt jalkapalloseura Chelsean omistuskilpailuun mukaan. Yksi euroopan suurimmista seuroista etsii uutta omistajaa venäläisoligarkki Roman Abramovitsin tilalle.

Hamilton on raporttien mukaan sijoittanut 10 miljoonaa puntaa yhteen tarjoukseen tennistähti Serena Williamsin kanssa. Jos tarjous menee läpi, tulisi Hamiltonista Chelsean osaomistaja.

Tämä on tietysti aiheuttanut puhetta varikolla. Hamilton tunnetaan Chelsean paikallisvastustaja Arsenalin kannattajana, joten erityisesti jalkapallomiehiksi tunnustautuva Max Verstappen ihmetteli viime kauden mestaruushaastajan päätöstä.

– Minä itse kannatan PSV:tä, enkä ikinä ostaisi Ajaxia, Verstappen kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan. PSV sekä Ajax ovat Hollannin suurimmat jalkapalloseurat.

– Ja jos ostaisin jalkapalloseuran, niin haluaisin tehdä kaikki päätökset ja olla pääomistaja. En haluaisi vain pientä osaa omistuksesta.

– Ja eikös hän ole Arsenal-fani? Jos kannatat Arsenalia niin on erikoista, että haluat ostaa Chelsean. Mutta kaikki tekevät rahoillaan mitä haluavat, joten katsotaan mitä tästä seuraa.