Alpinen F1-talli ilmoitti torstaina, että tallin pitkäaikainen työntekijä Marcin Budkowski jättää paikkansa tallin johdossa välittömästi. Budkowski jakoi johtotehtäviään Davide Brivion kanssa.

Tämä avaa luultavasti oven juuri Aston Martinilta lähteneelle Otmar Szafnauerille liittyä ranskalaistallin riveihin. Armenialaista huhuttiin Alpinen peräsimeen jo viime kaudella. Budkowskin tehtäviä hoitaa toistaiseksi Alpinen toimitusjohtaja Laurent Rossi.

Budkowski liittyi silloisen Renault-talliin vuonna 2017 tekniseksi johtajaksi. Cyril Abiteboulin väistyessä tallipäällikön paikalta päätti uudelleen brändätty Alpine nimittää kaksi henkilöä tallin johtoon klassisen tallipäällikön sijasta.

Ranskalaistalli ajoi voittoon viime kaudella. Esteban Ocon juhli Unkarissa ja toinen palkintosija tallilta nähtiin Qatarissa Fernando Alonson toimesta.